Zegul Arrow Play MV PE

14 760 SEK

Alternativ

Varianter som matchar dina val:

Pris
Ej tillgänglig
Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet. Det angivna värdet är för stort. Detta val är obligatoriskt. Ogiltigt värde.

Du kommer bli meddelad när produkten finns i lager.


  • Fraktfritt över 1500 sek. Gäller ej kajaker, paddlar, onewheel.
  • Säker kortbetalning Payson, Payex eller Paypal
  • Öppet köp
  • Stabilitetsgaranti på kajak & surfski

Frakt kajaker & paddlar faktureras separat.

Beskrivning

Art.nr: 10240

Arrow Play MV PE är en direkt kopia av Arrow Play MV. Målet för Zegul var att behålla de fina egenskaperna från Arrow Play komposit, man valde därför att skanna av Play MV i en 3D scanner för att polyetenversionen av kajaken skulle bli identisk med orginalet.

Medium versionen av Play med det nya lite rundare skrovet precis som Play LV och Nuka och Empower har. Man har 100-tals timmar bakom den hydrostatiska utformningen av Arrow Play. Detta har resulterat i en skrovform med en optimal lättdrivenhet, kombinerat med enastående vågegenskaper. Sjöegenskaper är ett nyckelord i Play Arrow design. Bränningar och vågor blir rena leken i denna kajak, surfegenskaperna (vågar vi påstå) är överlägsna. Den höga sekundärstabiliteten gör att även nybörjaren känner sig trygg och bekväm i Arrow Play. Det är också en kajak som kan bemöta de utmaningar som du som är en mycket avancerad paddlare får full valuta för.

Mått: Bredd: 53 cm Längd: 5,17 m Vikt: 27 kg, Max kapacitet 150 kg, Cockpit innermått: Std 81X42cm, Kapell stl Std keyhole.

Lättvikts KS luckor, Justerbart lårstöd för bästa komfort, skedda eller roder.

Färger: Gul, Röd, Grön, Blå, Orange

    Artiklar som du har besökt