Think Nitro PE

15 495 SEK
Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet. Det angivna värdet är för stort. Detta val är obligatoriskt. Ogiltigt värde.

Du kommer bli meddelad när produkten finns i lager.


Beskrivning

Art.nr: 10001

Think Nitro är designad för paddlaren som vill ha en oöm kajak att träna i. Oavsett om det är på den lokala lilla sjön eller ute i havet med de stora vågorna så passar Nitro utmärkt. Utrustad med en packlucka bak så blir den även ett utmärkt redskap för dig som vill ut på övernattningsturer.

Think Nitro har en för med mycket volym och en ganska djup sittbrunn, vilket ger paddlaren större möjligheter att hålla sig torr och fokuserad. Nitro är utrustad med dräneringslucka ifrån DeBrito. Dräneringen kan lätt öppnas och stängas under färd med hjälp av hälen.

Akern har mindre volym och en del rocker. Detta gör att Nitro är enkel att navigera samt mer lättsurfad i vågorna. Nitron är tillverkad i Corelite materialet ifrån Pyranha, samma som P&H havskajaker, vilket ger ett styvare skrov än vanlig polyetenplast. Corelite ger en styv och hållbar surfski, för att öka prestandan har man dock lagt in lite flex i aktern. Detta gör det nämligen enklare att fånga vågorna.

Think Nitro kommer med underliggande roder och är förberedd för släproder medingjuten roderhylsa för multisport.

Längd 539
Bredd 53
Vikt 23 kg
Paddlarens vikt 60-90 kg
Läs mer