Aterra team


allwave surfski

Emil Torstensson - Ocean Surfski

21år. "Paddlat sedan jag var 13 år och vill fortsätta tills jag klarar mina stora mål. Halkade in på surfski 2014 som jag verkligen gillar." För Aterra var det viktigt att hitta en yngre kille/tjej som vill satsa på surfski och är villig att utvecklas och försöka nå toppen på några års sikt.

multisport surfski

Daniel Liljedahl Surfski

Multisportare med en hel del pallplatser i Multisport och en imponerande 6:e plats på Ironman i Kalmar 2006. Ni får säkert se hårt satsande Daniel på pallen flera gånger under 2014. Paddlar Carbonology Atom.

surfski multisport

Helen Persson-Jacob Westerberg

Surfski. Multisport hårt satsande mixpar som har stora framgångar och flera topplaceringar i sporten. Med i Team Outnorth Adventure. Paddlar Carbonology Vault resp Atom.


rekreationskajak

Mattias Meldert - Surfkajak

Började med surfkajaking 2012. Har varit flera vändor i Peniche och haft förmånen att surfa i riktigt höga vågor på 3-4 meter. Drivande när det gäller få oss andra att ge sig ut i det stora. Mattias kommer att jobba som surfkkajak-instruktör i Peniche i sommar. Surfar med Watertech Fly

Emil Öjentorp - Forskajak

Paddlar Dagger Nomad.

forskajak soca

Fredrik Johansson - Forskajak

Sveriges just nu kanske meste forspaddlare? Fredrik peppar kompisarna och får iväg alla ut på nya forskajak-äventyr. Upptäckt spännande platser i forskajaken som Norge, Soca, Korsika och en massa forsar i Sverige. Paddlar Dagger Mamba och Nomad.


surfkajak watertech 666

Leif Davidsson - Surfkajak

Sveriges meste surfkajakpaddlare. Började med surfkajak 2009 i Aveiro Portugal. Watertechs hemstad. Surfkajakinstruktör. Uppladdningen inför surfkajak VM i Spanien 2015 har börjat. Surfar med Watertech ONA. Mer info finns på Om Aterra.

Om Aterra

Vill du bli Aterra Team Paddlare?

kajak team

Vi söker ständigt efter duktiga paddlare som kan representera oss. Vi välkomnar initiativförmåga såväl som paddelkunskap och bra tävlingsresultat. Din sociala förmåga är också viktig. För att komma med i gänget bör du antingen paddla med oss teampaddlare eller helt enkelt vara riktigt duktig på det du gör. Din ålder spelar ingen roll men din vilja att bli bra spelar stor roll.

Kontakt

Hem