Ingen resa till Soca under 2018

Boka här!

forspaddling soca

Nästan alla paddlare jag känner drömmer om att någon gång paddla fors. Sluta dröm och häng med till något av europas skönaste platser. Vare sig du är nybörjare på havskajak eller erfaren havs, racing eller surfskipaddlare har vi något att ge dig med våra kurser i Slovenien, vi lovar att du blir en säkrare paddlare som flyttar gränserna flera snäpp.

soca river forspaddling

Socadalen har allt vi behöver för en actionfylld vecka. Soca har mycket bra creeking och är en av de bästa forspaddelplatserna i Europa med superklart vatten. Vi arrangerar kurser både för nybörjaren, intermediant och den avancerade paddlaren. Nybörjaren startar på plattvatten och tar sig gradvis uppåt i skalan i sin egen takt. Kursen är på 5 dagar med 3 timmar kurs/paddling varje dag. Efter kursen kan du hyra kajak och hänga med ut på egna paddlingar med våra hjälp guider. Kursen körs i samarbete med legendariske Pietro Linda och hans instruktörer som är toppaddlare från olika delar av världen, samt svensk hjälpguide från Aterra. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av paddling, kursen utgår från din erfarenhet.

Resa ensam eller med familjen

Nästan hälften av våra deltagare reser ensamma till våra kurser. Vi blir snabbt ett bra tight gäng och vårt upplägg går ut på att skapa en atmosfär som får alla att känna sig hemma i gruppen. En av orsakerna till att vi alltid har en svensk hjälpguide på plats är just den sociala biten, vi skapar en helhetsupplevse som ger ett fint mervärde. Att resa ensam är alltid spännande och man får snabbt kontakt med nya vänner. Att resa med familjemedlemmar som inte är intresserade av att paddla går alldeles utmärkt. Vi kan erbjuda andra upplevelser för dina kära. Upplevelserna skiftar beroende på plats se nedan på vad som finns.

I Bovec/Soca kretsar det mesta kring forspaddling men hela byn är uppbyggd kring friluftsaktiviteter och du kan även uppleva cyckling, ridning, paragliding, hiking och rafting. Tillsammans med den underbara naturen är Socadalen en fantastisk plats för hela familjen. Det finns även upplevelser för er som vill ta det lugnt med vandringar. Att köra bil till Soca från Malmö tar ca 13 timmar. Du kan också flyga till Ljubljana och ta buss till Bovec (140 km). Du bor billigt på fin camping men du kan också bo på hotell.

Så här går det till:

Första dagen åker vi till kajakbutiken och väljer utrustning, därefter åker vi vidare till isättsplatsen och börjar kursen. Efter varje kursdag kan du om du vill hyra din kajak för ännu ett pass tillsammans med andra deltagare. Aterras team tar hand om säkerheten och hjälper dig så du ännu en superkul upplevelse. På kursen är vi mer fokuserade på att lära och på passen efter kursen blir det lite mer lekfullt, då vi kan släppa loss allt vi lärt oss under dagen/veckan.
  • Läs om tidigare forskajakresor i Aterrabloggen

koritnica forskajak

  • Kurser: nybörjare, intermediant och avancerad

    5 dagars kurs i kursen ingår också guidade turer efter kurserna.
  • Guidade turer med Fredrik Johansson och Tore Nossum från Norge

    Krav flera års vana i minst grad 3. Detta är ingen kurs utan guidade turer, det betyder att du skall ha de kunskaper som krävs för att ta hand om dig själv och kompisar i minst grad 3 fors. Du bör även ha gått våra eller likvärdiga kurser för att gruppen skall ha tillräcklig säkerhetsnivå. Våra guider är vår team rider Fredrik Johansson och Tore Nossum från Norge.

Ingen resa till Soca under 2018

Kurs (max 5 delt/grupp)

Lediga platser

xx/5 Kurs 10
xx/5 Guidade turer 2 st/dag 5

Prislista inkl moms. ink försäkring.

Pris

Endast kurs du har egen utrustning
3750
Kurs inkl hyra av kajak, kapell, paddel och kläder
4500
Guidade turer ej kurs. 2 pass/dag. Exkl utr.
1950
Hyra av kajak inkl utr efter kurs
ca 20 euro/dag
Paddelkort Soca River (krävs för paddling efter kursen)
20 euro/vecka

Max antal deltagare 15 och 5 per instruktör. Vår filosofi är att ge Dig en upplevelse fylld av lust och glädje. Häng med på givande och spännande kurser! Vårt mål med kursen är att du skall utvecklas som paddlare och att du skall kunna paddla i förhållande som passar dig.

srerpenica  forskajak

Boka här!